torsdag 2 december 2010

Tommy Bang - Känd från TV


Fotade Tommy Bang från Robinson för ett tag sedan... Bilderna togs till omslag för Hammarö i folkmun.

Nu har Tommy bloggat om det på hans blogg

Kolla in lite fler bilder där =)

Ha det!

3 kommentarer:

Emma sa...

Coolt. Vilken säsong var det han va med i? Årets? :)

Föresten, jag gillar din blogg och tittar in då och då. Dock är jag sjukt dålig på att kommentera. Men nu har jag lite funderingar som du kanske har lust att besvara?

Du startade väl en egen studio med lokal för ett litet tag sedan om jag inte minns fel? Nu är min fråga, vad fick dig att starta studion? Gjorde du det själv och var det svårt att hitta en lokal? Och är det svårt att komma igång med alltihopa?

Jag står för valet om jag ska våga satsa nu till våren. Min största skräck är att jag ska gå back.

Tack på förhand!

/Emma

Emma sa...

SVAR: Tack för så snabbt svar. :) Och sjukt kul att du läser min blogg med. Jag har ju sett dig kika in ibland. :P

Aha, hur tycker du resultatet har gett då? Va det som din hypotes att fler folk hitta dig när de hade någonstans att gå? Har du liksom fått fler jobb än innan?

Jag får rätt mycket jobb. Jobbar nästan varje helg med foto så det är därför jag har börjat gå i dom tankarna. Jag måste t.o.m. börja tacka nej till vissa jobb.

Karlstads fotoklubb får man ju inte använda för företag eftersom det är en förening som inte får gå plus och ta ut löner. Men jag använder den till tfp-grejer bara till portfolion.

Jag vet att jag ska öppna en studio, men jag vet inte när rätta tillfället är. Man vill ju inte stå och stampa på samma ställe allt för länge heller.

Hur upplevde du att starta en studio med någon annan? Var det en fördel eller nackdel? Jag har haft dom funderingarna också, men jag känner ju tyvärr ingen som man skulle kunna starta något med. Tror jag. :P

Det blev många frågor det här. Men så är det väl när man har beslutsångest.

BANG sa...

Bra bilder det blev!
:)