söndag 25 juli 2010

Mr Q i Säffle

Fotade förbandet till Status Quo i Säffle igår.
Det var absolut förbjudet att fotografera på Status Quo´s spelning så efter jag fotat Mr Q så fick jag smuggla in kamerorna med bandet bakvägen tills efter Status Quo spelat klart.
Varför ska det vara sådär kinkigt med fotografering av stora band för?
Fick iaf fota i från diket på Mr Q´s spelning.. och det var häftigt.. tog med mig mitt 70-200 jag.. det fick ligga kvar i väskan.. använde för det mesta mitt 17-40 faktiskt =) och 24-105an på 50Dn för några närbilder..
här kommer några av bilderna:
www.mrq-music.se
www.mrq-music.se
lite udda konsertbild bara =)
www.mrq-music.se

mycket publik
headbanger!


resterande bilder finns om ni klickar här
399 st.

Behöver ni boka ett kanonbra coverband så gå in på Mr Q Music

och om ni är ett band som behöver grymma bilder så hör ni av er till mig =)

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Tack så mycket, blev riktigt snygga bilder! /Fredrik i Mr Q

malin sa...

oj, varför fick du inte fota status quo? vad är de för divor? ;)
sv: sökte på explorer xt, kostar runt 4-5 men det var inte så farlig tycker jag.
nej, rom byggdes ju inte på en dag.. och sen så är jag så mycket mer inriktad på press (sport/konserter) så att köpa blixtar nu vore så onödigt när jag vill ha lite annat. funderar på en till andra-hands kamera (antingen 7d eller 5dmarkII), men sen hade jag haft användning av två objektiv till.. känns ju onödigt att köpa blixtrar då när man klarar sig :p
sen har jag paraplyer och så till min 580exII, det räcker om man bara vill ha ett sidoljus och inte ska fota något större :) typ bara porträtt:)

malin sa...

sv: hmm vad konstigt. de har väl blivit gamla och diviga, haha. fast du kanske inte var där som press? då får man inte..
jag har själv skrivit på kontrakt med depeche mode om att inte publicera bilderna på dem någon annastans än nämnt, så jag lider av att inte få lägga upp bilder på dem på min blogg :( kan stämmas då.

jag har redan en 1d. en 1d mark II N, inte jättestor skillnad mot en mark III... så skulle kännas dumt att köpa en ny 1d innan den andra är slutkörd haha :p
jag gillar 5dmarkII, de verkar bra, men vill ju veta den riktigt stora skillnaden på den och 7d för det är en så stor prisskillnad!

mjo det gör man ju, har ju paraplyer med till :) får kolla på han joe på youtube då :) men det beror ju helt klart på hur man använder det!